FOTOD: Tehniliselt paremad venelannad võitsid Rapla naiskonda

0

Kaitseliidu Rapla maleva saalihokinaiskond jätkas mänge Eesti meistrivõistlustel, kuid kaotuste seeriale punkti panna ei suudetud. Hooaja teises kodumängus võõrustati Sadolini spordihoones Peterburi naiskonda Angry Pigs. Venelannadele midagi võrdväärset vastu panna ei suudetud ning seega tuli vastu võtta 3:9 kaotus.

Kohtumise esimene veerand tundi kulges üsna võrdväärselt. Nautida sai avatud ja lahtist saalihokit, kus võimalusi avanes mõlemal naiskonnal. Nii Rapla väravavaht Aljona Glivenko kui ka tema kolleeg Angry Pigsi väravas Alexandra Nazaruk tegid häid tõrjeid ning hoidsid puurid puhtana. Siiski paistis iga minutiga aina enam, et venelannad võtavad initsiatiivi enda kätte ning ründavad rohkem. Tundus, et kui keegi avavärava lööb, siis venelannad.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 16. novembri Raplamaa Sõnumitest