Thomas van der Mars nimetati Balti liiga nädala parimaks

0

Avis Rapla alistas eelmisel kolmapäeval, 2. novembril Balti liiga kohtumises võõrsil Barons Kvartalsi lisaajal 80:86. Rapla resultatiivseim mängija oli selles kohtumises Thomas van der Mars, kes viskas 23 punkti ja võttis 12 lauapalli.

Hollandlase esitus avaldas sedavõrd muljet, et ta nimetati Balti liiga eelmise nädala parimaks mängijaks. Selle autasu pälvis van der Mars käesoleval hooajal juba teist korda. Esmakordselt omistati see talle 13. oktoobril. See mängija autasu antakse Balti liigas parimate näitajatega mängijale, kelle meeskond käesolevas voorus võitis.
Avis Rapla keskmängija on tänavu Balti liigas tõepoolest heas hoos olnud. Senise nelja mänguga on ta keskmiselt visanud 19,8 punkti ning võtnud 10,8 lauapalli. Avis Rapla on seni saanud Balti liigas kolm võitu ja ühe kaotuse. Ainus kaotus on tulnud vastu võtta Liepaja/Triobetilt.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman