Kohila võrkpalliklubi kogub euromängu jaoks raha

Kohila võrkpalliklubi on internetikeskkonnas stardipaik.ee alustanud raha kogumise kampaaniat, et viia oma naiskond Euroopa karikasarja CEV Cup mängule Saksamaale Stuttgarti.
Naiskonna mänedžer Ingrid Kangur ütles, et kogutav summa on 12 000 eurot.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 14. detsembri Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Kohila poisid teenisid meistrivõistlustelt hõbeda... Kohila võrkpalliklubi poisid käisid 2.-4. juunini Viljandis Eesti meistrivõistluste finaalturniiril. Sinna oli pääsenud 20 võistkonda üle kogu Eesti j...
Kohila VK/E-Service sai Võru üle ootamatult napi v... Kohila VK/E-Service naiskond jätkab Balti liigas täiseduga, kuid möödunud pühapäeval, 27. novembril saadi kodusaalis Famila/Võru VK üle ootamatult nap...
Kohila võrkpalliklubi neiud tulid Eesti karikavõit... Võrkpallihooaeg algas Eesti karikavõistlustega U20 noortele. 7.-9. oktoobril mängisid Kohilas kuus Eesti paremat võistkonda, kes pääsesid 19 naiskonna...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga