2.7 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
RSMaakonna parimateks sportlasteks valiti Nabi ja Luik

Maakonna parimateks sportlasteks valiti Nabi ja Luik

Neljapäeval, 15. detsembril kuulutas Rapla maakonna spordiliit Sadolin spordihoones toimunud tunnustusõhtul välja maakonna parimad sportlased. 2016. aastal saadud tulemuste põhjal nimetati Rapla maakonna parimaks meessportlaseks maadleja Heiki Nabi ning parimaks naissportlaseks vibulaskja Siret Luik. Kahjuks ei saanud kumbi sportlane tunnustusõhtule kohale tulla.

Meeste arvestuses sai teise koha jalgrattur Peeter Pruus ja kolmas oli maadleja Ardo Arusaar. Naistest valiti teisele kohale vibulaskja Reena Pärnat ja kolmas oli orienteeruja Mariann Sulg. Parim võistkond oli Kohila VK/E-Service ja parimaks treeneriks kuulutati nende juhendaja Peeter Vahtra.

Noormeeste konkurentsis kuulutati maakonna parimaks noorsportlaseks Mattias Reinaas (jetisport), kellele järgnesid Artur Vititin (maadlus) ja Kris Taimre (kabe). Tütarlastest sai esikoha võrkpallur Kertu Laak. Teine oli Heily Tiitus (sumo) ja kolmas Marie Tammemäe (orienteerumine).

Maakonna parimad veteransportlased on Mihkel Laurits (jõutõstmine) ja Tiina Talisoo (orienteerumine). Sportlikumaks perekonnaks kuulutati perekond Rahuoja.

 

Siim Jõgis / foto: Siim Solman

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare