Aasta noorvõrkpalluriks kuulutati Kertu Laak

0

Teater NO99 saalis toimunud Eesti võrkpalli aastalõpu galal tunnustati teiste seas ka Kohila VK/E-Service mängijaid ja treenereid. Hooaja 2015/16 tulemuste põhjal kuulutati aasta noorvõrkpalluriks tütarlaste arvestuses Kohila naiskonna diagonaalründaja Kertu Laak.
Koos mitme oma naiskonnakaaslasega oli ta nominent ka parima naisvõrkpalluri tiitlile. See omistati lõpuks Anu Ennokile, kes võitis oma esimesel hooajal Šveitsi meistriliigas hõbemedali. Lisaks jõudis ta Pfeffingeni Sm’Aesch’i võistkonnaga eurosarjas veerandfinaali. Teiste Kohila mängijatena olid selles kategoorias mainitud Julija Mõnnakmäe, Eliisa Peit ja Pille Vahtra.
Aasta treenerite seas oli mainitud Kohila VK/E-Service peatreener Peeter Vahtra ning aasta noortetreenerite nimistust leiab Ingrid Kanguri. Aasta meesvõrkpalluriks osutus Robert Täht (Lubini Cuprum, Poola) ning treenerite kategoorias sai esikoha Urmas Tali (Rakvere VK). Aasta parim mees- ja naisvõrkpallur selgusid treenerite, spordiajakirjanike ja rahvahääletuse tulemuste liitmisel.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman