13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSAlu spordihoone ehitus sai valmis

Alu spordihoone ehitus sai valmis

Septembri keskpaiku algasid Alu spordihoones ehitustööd, et muuta hoone soojemaks ja valgusküllasemaks. Töödega on nüüdseks saadud ühelepoole.

Spordihoone remont tulenes peamiselt vajadusest hoida majas energiat ning parandada sisekliimat. Ehitamist alustati hoone lamekatuste soojustamisega. Tänapäevase soojustuse ja uue katusekatte said maja fuajee ja väikese saali katus. Hetkel jäi rahapuudusel projektist välja pallimängusaali katus. Lisaks soojustusele paigaldati uued vihmaveesüsteemid, rajati hoone peasissekäigule varikatus ja asendati fuajee ülemised aknad. Soojustati ka karniiside taha jääv välissein selliselt, et järgmistes etappides saaks loogiliselt jätkata seinte soojustusega.
Ehitas Rapla ehitusettevõte OÜ Expolio. Tööde maksumuseks kujunes 86 735, 45 eurot, millest 32 000 eurot tuli EAS-i toetusest ning 54 735,45 eurot Rapla valla eelarvest. Rapla valla ehitusnõunik Elmar Purge ütles, et tööd saadi valmis tähtajaks, mis oli 7. november. Omajagu aega võtsid veel ka koristamistööd. Purge ütles, et töö kvaliteediga ta väga kiidelda ei tahaks. „Väga kiita ei taha, aga murelik pole ka põhjust olla,“ ütles ta.
Alu spordihoone juhataja Madis Pärn ütles, et tema on tööga igati rahul. “Kui ma hommikul majja sisse tulen, on kohe tunda soojemat õhku. Sama ka saalis ja jõusaalis. Inimesed, kes siin käivad, kiidavad samuti,“ ütles ta.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare