FCR Media/Rapla KK kaotas karikavõistluste finaalis TLÜ-le

0
korvpall

Möödunud nädalavahetusel selgitati korvpalli Eesti karikavõistluste võitjad nii meeste kui ka naiste konkurentsis. Avis Raplal poolfinaalidesse asja polnud, sest veerandfinaalis jäädi 28. oktoobril suurelt 82:55 alla Kalev/Cramole, kes pühapäeval ka karikavõitjaks krooniti. Küll aga oli Rapla korvpallikool esindatud naiste karikavõistluste nelja tugevama seas.
Pühapäeval, 18. detsembril Pärnus toimunud finaalis jäi FCR Media/Rapla KK 77:61 alla TLÜ naiskonnale. TLÜ läks esimesel veerandil Samantha MacKay kaugviskest juhtima 13:6, ent tasavägise veerandi lõpuks oli Rapla ees 18:17. Teisel veerandil, Rapla eduseisust 24:19 tegi MacKay viiepunktise seeria, lisaks korvid Greeta Üpruselt ja Eliise Käitilt ning TLÜ oli ees 30:24. Poolaeg lõppes 32:29.

Raplamaa Sõnumid / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 21. detsembri Raplamaa Sõnumitest