11.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSFOTOD: Kodusaalis pidurdamatud ning märge ajalooraamatutesse tehtud!

FOTOD: Kodusaalis pidurdamatud ning märge ajalooraamatutesse tehtud!

Eile, 13.12, toimus Sadolin Spordihoones AVIS Rapla korvpallimeeskonna käesoleva kalendriaasta viimane mäng. Kodusaalis võõrustati Kasahstani meistrit Atõrau Barsõd, kes erinevalt teistest Balti liiga meeskondadest mängivad ainult võõral väljakul. Mängule kogunenud publikul oli võimalus osa saada ajaloolisest sündmusest, sest AVIS Rapla meeskonnal oli võimalus korrata 2002. aastal Tallinna A.le Coq meeskonna saavutust, ehk jääda kodusaalis alistamatuks hooaja algusest kuni jõuludeni.

Lisaks sellele oli eilsele Triobet Balti liiga mängule kutsutud kõik Rapla Politsei, Päästeameti ja Haigla töötajad, kelle igapäeva töö ja panus Raplamaa ellu on tähendusväärne.

Mängust:

AVIS Rapla meeskond alustas tavapärase algkooseisuga, platsile jooksid Thomas van der Mars, Indrek Kajupank, Sven Kaldre, Martin Paasoja ja Domen Bratoz.  Esiviisik alustas mängu suurepäraselt.
Kiirelt haarati mänguohjad endale, hea töö kaitses ja efektsed lahendused rünnakutel suurendasid vahe esimese viie minutiga üle kümne punkti.  Veerandaja lõpuks juhtis kodumeeskond 25:10.

Teisel mänguveerandil sai paremini liikuma ka Kasahstani meeskond, kes Trevin Parksi eestvedamisel mängus püsisid. Just Parksi kolm järjestikkust kolmest vähendasid vahe hetkeks alla kümne punkti. Meie meeskond ei lasknud sellest end heidutada ning Kasahstani meeskonna individualistlik mängujoonis pidurdati meeskondliku kaitse- ja ründemänguga. Poolajale läks AVISe meeskond vastu 16-punktilises eduseisus, seisul 40-24.
Martin Paasoja poolaja lühiintervjuu mängust Avis Rapla v. Atõrau Barsõ
Ajaloolisest kodumängude võiduseeriast lahutamas kõigest 20 minutit, alustasid raplakad teist poolaega hingestatult. Punktid Thomas van der Marsilt ja kaks kolmest Rasham Suarezilt suurendasid vahe 20-punktiliseks. Kättevõideldud eduseis püsis kolmanda veerandaja lõpuni ning ei vähenenud ka viimasel mängu veerandil. Suurpäraseks võib pidada ka seda, et mänguaega said taaskord kõik raplakad, sealjuures said kõik mängijad käe valgeks. Sealjuures 6 mängumeest (Mars, Kajupank, Kaldre, Paasoja, Voolaid ja Lips) jõudsid kahekohalise punktisummani.

87:61 võiduga kirjutas AVIS Rapla korvpallimeeskond ennast ajalooraamatutesse, sest sellist hooaja algust kodusaalis pole vähemalt viimase kümne aasta jooksul ühelgi teisel Eesti meeskonnal ette näidata.

AVIS Rapla korvpallimeeskond eesotsas mängijatega soovivad kõikidele fännidele ilusat ja rahulikku jõuluaega ning tänavad kõiki inimesi, kes on leidnud tee Sadolin Spordihoone. Järgmiste mängudeni uuel aastal!

Vaata ka fotosid SIIT.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare