Ilves ootab kevadet

Spordikülg ja pealkirjas Ilves. Mis see tähendab? Loomulikult seda, et juttu tuleb vibuklubist. Kevad sümboliseerib siinjuures nii tulevikku, muutusi kui ka sõna otseses mõttes kevadet.

Talv on vibusportlaste jaoks üsna igav aeg. Vähemalt laskmise mõttes on siselaskmine kordades rutiinsem kui suvine. Sisehooaeg algas muidugi erakordselt säravalt – Ree­na Pärnat tõi novembris koju ajaloolise MK-etapi pronksmedali. Samas on ilveslased alati suusatamist armastanud, nii et ega me kurda talve üle, kui välja arvata see, et lund võiks rohkem olla. Aga ootus on.

Vibuklubi Ilves / foto: Alice Võsu
Loe pikemalt 11. jaanuari Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Järvakandi Open / Toomas Kivilo mälestusvõistlusel... Vibuklubi Ilves. Järvakandis peeti augusti esimesel nädalavahetusel Baltikumi suurim rahvusvaheline vibuturniir Järvakandi Open / Toomas Kivilo mäles...
Reena Pärnat püstitas Poolas Eesti rekordi Euroopa GP I etapp toimus 25.-29. aprillini Poolas Legnicas. Eesti koondis oli esindatud üheksa sportlasega, sh Järvakandi Ilvesest Reena Pärnat ja Be...
Järvakandi vibulaskurid teenisid Türgis medaleid Järvakandi Ilvese laskurid Reena Pärnat, Bessi Kasak, Triinu Lilienthal ja Karl Kivilo on koondise kevadlaagris Türgis, kus valmistutakse algavaks väl...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga