Maadlejate hea esinemine Soomes ja Saksamaal

Soomes Kouvolas toimunud rahvusvahelisel UWW kalendriturniiril kreeka-rooma maadluses saavutas Kehtna maadlusklubis Hammerlock treeninud ja Audentese spordigümnaasiumis õppiv Artur Vititin raskekaalus (-130 kg) kolmanda koha. Ta võitis Venemaa ja Soome sportlasi ning ainus kaotus tuli tal vastu võtta 2014. aasta juunioride MM ja EM hõbedalt Mantas Knystautaselt (Leedu). 2016. aastal tuli Artur Vititin juunioride Põhjamaade meistriks ja EM-il viiendale kohale.
Saksamaal Bundesligas sai teine meie kreeka-rooma maadleja Ardo Arusaar (-98 kg; MK Juhan) oma klubi KSV Ispringen ridades kokkuvõttes teise koha. Finaalis kaotati esimene kohtumine SVG Weingartenile 9:13 ja võideti teine 13:11. Teises finaalis osales võidukalt ka Ardo Arusaar, saades punktivõidu 6:2 2014. aasta MM hõbeda Oliver Hassleri (Saksamaa) üle.

Raplamaa Sõnumid / foto: Siim Solman

Samal teemal

Arusaar teenis Palusalu mälestusvõistlustel kulla... Laupäeval, 8. aprillil peeti Tartus Eesti Maaülikooli spordihoones kolmekümnendad Kristjan Palusalu mälestusvõistlused, mis tõid eestlastele neli esik...
Kolm maakonna noorsportlast hakkavad saama olümpia... Eesti Olümpiakomitee käivitab noorte saavutusspordi toetussüsteemi, mille abil toetatakse igal aastal 2000 euroga 14-22 aasta vanuseid tippspordieeldu...
Terve elu maadluse keskel – Harri Koiduste Ei möödu naljalt ühtegi aastat, kui MK Juhan ei tõuse Eesti maadluse meistrivõistlustel võidetud medalite arvult edukaimaks klubiks. Esikoht võideti k...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga