Kohila võrkpalli tihe aastavahetus

0

Eelmise aasta lõpp ja käesoleva algus kujunes Kohila VK/E-Service naiskonnale tihedaks ja edukaks perioodiks. Esmalt kuulutas Eesti võrkpalliliit välja aasta parimad mängijad ja treenerid ja kus autasusid jagus nii Kohila mängijatele kui ka taustajõududele. Seejärel saatis naiskonda edu Eesti karikavõistluste finaalis, kus alistati tulemusega 3:1 (25:17, 25:15, 21:25, 26:24) TTÜ/Tradehouse.

Detsembri lõpus toimunud Eesti võrkpalli aastalõpu galal kuulutati hooaja 2015/16 tulemuste põhjal aasta noorvõrkpalluriks tütarlaste arvestuses Kohila naiskonna diagonaalründaja Kertu Laak. Koos mitme oma naiskonnakaaslasega oli ta nominent ka parima naisvõrkpalluri tiitlile. See omistati lõpuks Anu Ennokile, kes võitis oma esimesel hooajal Šveitsi meistriliigas hõbemedali. Teiste Kohila mängijatena olid selles kategoorias mainitud Julija Mõnnakmäe, Eliisa Peit ja Pille Vahtra.
Aasta treenerite seas oli mainitud Kohila VK/E-Service peatreener Peeter Vahtra ning aasta noortetreenerite nimistust leiab Ingrid Kanguri.

Siim Jõgis / foto: erakogu
Loe pikemalt 4. jaanuari Raplamaa Sõnumitest