Venelannad lahkusid Raplast ka teist korda võiduga

Kaitseliidu Rapla maleva saalihokinaiskond on käesoleval hooajal Eesti kõrgliigas pidanud kuus kohtumist ning kõik on lõppenud kaotusega. Võitu ei toonud ka pühapäeval, 29. jaanuaril Sadolini spordihoones toimunud kohtumine, kui teist korda tänavusel hooajal käis külas Peterburi naiskond Angry Pigs. Venelannad lahkusid Raplast seekord 3:6 võiduga.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 1. veebruari Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Kaitseliidu Rapla malev jäi põhiturniiril võiduta... Möödunud nädalavahetusel jõudis Kaitseliidu Rapla maleva saalihokinaiskonna jaoks lõpule meistriliiga põhiturniir. Esimest hooaega Eesti kõrgeimal tas...
FOTOD: Tehniliselt paremad venelannad võitsid Rapl... Kaitseliidu Rapla maleva saalihokinaiskond jätkas mänge Eesti meistrivõistlustel, kuid kaotuste seeriale punkti panna ei suudetud. Hooaja teises kodum...
Selgus maakonna meister saalihokis Saalihoki on Rapla maakonnas pead tõstev spordiala. Selle populaarsus on viimastel aastatel märgatavalt kasvanud. Märtsi alguses lõpetas Kaitseliidu R...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga