Teaduslahingu eelvooru võitsid ühisgümnaasiumi õpilased

Jaanuari lõpus Rapla Vesiroosi gümnaasiumis toimunud Teaduslahingu eelvoorus saavutasid esikoha Rapla ühisgümnaasiumi õpilased, kes esindavad maakonda võistluse finaalis 5. mail.

Esikoha saavutanud meeskonna nimi on Rasvatihane ning sinna kuuluvad kolm 9.a klassi õpilast: Markus-Aleks Trofimov, Mari-Liis Nurmsalu ja Hannagreth Urke. Markus-Aleks ütles naljatades, et võistkond sai kokku pandud selle alusel, kes on klassis kõige targemad. Tüdrukud lisasid, et võistkonna nimi tuli õpetajate soovitusel nimetada tiim millegi ilusa järgi looduses. Esimesena tuligi neil mõttesse just rasvatihane. Õpilasi juhendavad RÜG-i bioloogiaõpetaja Luule Linamäe ning keemiaõpetaja Luule Nikopensius.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 8. veebruari Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Vabariikliku teaduslahingu võitsid Rapla noored Koolinoorte loodus- ja täppisteaduste võistluse Teaduslahing finaalis 15. aprillil Tartus võttis esikoha kolmest Rapla noorest koosnev võistkond Red G...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga