Märjamaa krooniti maakonna saalijalgpalli meistriks

Rapla maakonna saalijalgpalli meistrivõistlused toimusid pühapäeval, 12. veebruaril Sadolini spordihoones. Võistlustele registreerus seitse võistkonda, mida on üks vähem kui möödunud aastal. Samas oli taas üle aastate osalemas esindus Kohilast.

Mängijaid oli kokku 61. Turniirisüsteemis mängisid kõik kõigiga läbi ja suurima punktiskoori kogunud meeskond krooniti meistriks. Eelmise aasta tiitlit oli kaitsmas Kehtna. Meistrit asusid murdma Rapla Lokomotiiv, Kohila JK Püsivus, Rapla, FC Lelle, Raplamaa JK ja Märjamaa

Taavi Tüvist / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 15. veebruari Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

FOTOD: 1200 noort jalgpallurit – nii palju pole Ra... Siim Jõgis / fotod: Siim Solman. Laste jalgpallis tuleb sagedamini ette mängusituatsioone, mida täiskasvanute jalgpallis harva kohtab. Selles võis mö...
FOTOD: Kristjan Nõuliku tabamus andis Raplamaale t... Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Möödunud nädalal sai Rapla ühisgümnaasiumi staadioni muru kõvasti vatti. Kolmapäeva hommikust laupäeva õhtuni toimus...
Kabala kooli juures avati sõprusmänguga jalgpalliv... Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Neljapäeval, 3. augustil avati Kabala lasteaed-põhikooli juures korraliku murukattega jalgpalliväljak. Eelmine väljak...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga