MTÜ Väärt Raplamaa Toode sammub missioonitundega edasi

Jaanuari lõpus ja veebruari algul toimunud MTÜ Väärt Raplamaa Toode koosolekutel tunnistati, et poe olukord pole hetkel kiita.

Kahe ja poole aastane periood on piisavalt pikk, et teha võrdlusi ja analüüse müüginumbrite osas ja pärast mitut arutelu võeti vastu otsus alates 1. veebruarist kehtestada kõigile tootjatele uued tingimused.
Kolimine Talupoe kõrvalruumidest Tallinna mnt 23 oli poe jaoks kahtlemata õige samm. Raplamaa inimesed on poe väga kenasti vastu võtnud, pood meeldib ja on kuulda ka kommentaare: „Elame teie käekäigule kaasa, hoiame teile pöialt, edu teile!“ Kuid kolimine on alati seotud sisseelamise perioodiga ja võtab aega, enne kui inimesed poe jälle üles leiavad.

Helerin Väronen / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 15. veebruari Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Julgus elada loob kireva elu Inga Sule (51) on värvikas naine, kellel on mitmeid huvisid, hobisid ja tegevusalasid. Ta on oma loomult väga julge, kindlameelne ja valmis vajadusel ...
Väärt Raplamaa Toode avas oma kaupluse uuel aadres... Täna, 3. oktoobril avas Raplamaa tootjaid ühendav MTÜ Väärt Raplamaa Toode pidulikult oma kaupluse uuel aadressil Tallinna maantee 23. Poe avamisel o...
Väärt Raplamaa Toote kauplus kolib MTÜ Väärt Raplamaa Toode avab 3. oktoobril oma poe uksed uuel aadressil: Rapla, Tallinna mnt 23. Natuke üle kahe aasta tegutsenud ettevõte, mis on ...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga