Juuru noormees avas Raplas fotostuudio

3

Juurust pärit Rauno Vahtre avas eelmisel nädalal Raplas omanimelise fotostuudio. Reedel, 27. jaanuaril meelitas VahtreFoto stuudio avamispidu kohale kümmekond inimest, kellele esinesid muusikalise etteastega Piia Põder ja Morten Langi.

Vahtre rääkis, et oma fotostuudiost on ta unistanud pikka aega. Varem on ta erinevaid stuudiopindasid rentinud näiteks Kohilas ja Tallinnas. “Siin on mul oma töölaud ja oma nurk. See tõstab motivatsiooni,” ütles ta.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 1. veebruari Raplamaa Sõnumitest

uuemad vanemad enim hinnatud
Rauno
Külaline

Asukohaks Männi 5. Korter elamu esimene korrus. Google maps annab kenasti asukoha, kui stuudio nimi sisse toksida. 1

Ken
Külaline
Ken

Aga Kus kohas Raplas?

Foto kui sügavkunst
Külaline
Foto kui sügavkunst

Üks tädikene töötab ka päävapiltnikuna ja pildistab beebit tervelt seitse tundi järjest. Kui tunnitasu on nagu arvutilukksepal 70€, siis on see töö ikka vääga kasulik. Tuleb eeskuju võtta ja ka votustuudiu teha.