Põnevust täis lahing BC Kalev/Cramoga lõppes külalismeeskonna napi võiduga

Reede, 3. märtsi õhtul kohtus Avis Rapla meeskond kodusaalis BC Kalev/Cramoga. Käesoleva hooaja teine ja viimane kohtumine Alexela korvpalli meistriliiga põhiturniiril mängiti Rapla meeskonnale omaselt täismaja publiku ees.

Mängule lisasid vürtsi maailmakuulsad Harlem Globetrottersi pallivõlurid Flight-Time ja Slick, kes soovijatele autogramme jagasid ning poolaja põneva etendusega sisustasid.
Lisaks sellele külastas reedest suurmängu organisatsioon Kingitud Elu, mille eesmärk on olla õlekõrs vähihaigetele, keda ei saa aidata Eesti Haigekassa. Läbi viidud oksjonil läksid teiste seas müüki Karl Johan Lipsu mänguvorm ja Rasham Suarezi tähtede mängu viskesärk.

Rapla korvpallikool / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 8. märtsi Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Laane ja Paasoja aitasid Eesti võidule Rootsi üle... Eesti korvpallikoondis pidas selle suve ainsa koduse kontrollkohtumise esmaspäeval, 24. juulil Kalevi spordihallis, kus alistati Rootsi 77:72 (35:45)....
FCR Media/Rapla KK tõi kulla Raplasse Laupäeval, 22. aprillil toimus Tallinna Ülikooli spordisaalis Eesti meistrivõistluste neljas finaalkohtumine FCR Media/Rapla KK ja KK Tallinna Ülikool...
FOTOD: Avis Utilitas Rapla kindlustas koha poolfin... Esmaspäeval, 17. aprillil kohtus Avis Utilitas Rapla korvpallimeeskond kolmandas veerandfinaalseeria mängus kodusaalis BC Valga/Valka Maks&Moorits...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga