FCR Media/Rapla KK tegi naiste Balti liigas ajalugu

Kunagi varem pole ükski Eesti naiskond jõudnud korvpalli Balti liigas nelja tugevama sekka. Nüüd sai sellega hakkama FCR Media/Rapla KK.

Viimased vahegrupimängud peeti Valgevenes ja Ukrainas vastavalt Tsmoki ja Tim-Scufi naiskondade vastu. Eriti märkimisväärne oli kohtumine Tim-Scufiga, kus veel viimase veerandaja keskel oldi kümnepunktilises kaotusseisus, kuid tuldi sellest välja ning võideti 85:81. Raplamaa Sõnumid vestles senisest hooaja käigust ja eesmärkidest FCR Media/Rapla KK manageri Rando Reininguga.

Kas Balti liigas nelja tugevama sekka pääsemisega saab hooaja alguses seatud eesmärgid kordaläinuks lugeda?
Ei saa. See saavutus oli utoopiline. Loomulikult unistasime sellest, aga ma ei oska öelda, kui palju inimesi reaalselt sellesse uskus. Meie number üks eesmärk on Eesti meistritiitel ja number kaks eesmärk on Eesti-Läti ühisliigas medalile jõuda. FCR Media/Rapla KK eelkäijad naiskonnad on senise nelja aasta kõige stabiilsemad Eesti-Läti ühisliigas. Alati oleme tulnud neljandale kohale. Iga kord oleme jõudnud finaalturniirile ja siis oleme esimesed, kes jäävad medalita. Seda tahaks murda.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 15. märtsi Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Laane ja Paasoja aitasid Eesti võidule Rootsi üle... Eesti korvpallikoondis pidas selle suve ainsa koduse kontrollkohtumise esmaspäeval, 24. juulil Kalevi spordihallis, kus alistati Rootsi 77:72 (35:45)....
FCR Media/Rapla KK tegi ajalugu ja teenis Balti li... Leedus Druskininkais lõppes 30. aprillil kaks päeva kestnud Balti liiga (BWBL) finaalturniir, mis läheb ajalukku kui Eesti jaoks aegade edukaim. FCR M...
FCR Media/Rapla KK tõi kulla Raplasse Laupäeval, 22. aprillil toimus Tallinna Ülikooli spordisaalis Eesti meistrivõistluste neljas finaalkohtumine FCR Media/Rapla KK ja KK Tallinna Ülikool...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga