Raplamaa JK alustab teise liiga hooaega

jalgpall

Kevad ilmutab vaevu esimesi märke, kui jalgpall juba mürinaga peale veereb. Raplamaa JK meeskonna eelmise aasta triumf III liigas päädis pääsuga käesolevaks aastaks II liigasse ja nüüd on aeg käes hakata sinna sobivust tõestama.

Pühapäeval, 19. märtsil lüüakse hooaja esimeses kohtumises pall mängu ajutisel koduväljakul Valtu kunstmurul, kui võõrustatakse kevadpealinna klubi Türi JK Ganvix. Vastane on juba mõned aastad II liigas mänginud ja eelmisel aastal kohtusime nendega Raplas karikavõistluste sarjas. Tulemusega 3:1 olime vastasest kindlalt paremad.

Ettevalmistus ja koosseis

Meeskond on suures plaanis samaks jäänud, mis ta oli ka möödunud aastal. Lootsime küll paari maakonna juurtega mängija liitumist – Kaarel Saaremets ja Taavi Laurits -, kahjuks need plaanid ei realiseerunud, vähemalt mitte veel. Päris uute mängijateta me ei jäänud ja väga oluline täiendus on võistkonnaga liitunud Rapla mees Siim-Sten Palm, kes viimati mängis Nõmme Kalju FC võistkonnas, kuid kahjuks jäi seal läbimurre saavutamata. Palm on muidu profiililt väravavaht, aga meil hakkab ta pigem mängima väljakul kaitsjana või kaitseliini ees nr 6 kohal (kaitse- ja poolkaitse liini vahel). Vajadusel tõmbab mees ka väravavahikindad kätte.

Taavi Tüvist, võistkonna manager / foto: Alice Võsu
Loe pikemalt 15. märtsi Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Valus kaotus jättis Raplamaa JK tabelis jätkuvalt ... Siim Jõgis. Raplamaa JK-l avanes esmaspäeva, 6. augusti õhtul võimalus tõusta Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna/lääne tsoonis viimaselt k...
Raplamaa JK naasis suvepuhkuselt võitlusliku viigi... Siim Jõgis / foto: Silver Selling. Raplamaa JK jätkas tänavust hooaega teise liiga lõuna/lääne piirkonnas kodumänguga Tõrva JK vastu. Pühapäeval, 2...
Raplamaa Jalkafest võõrustab sadu noori jalgpallur... Siim Jõgis. Eeloleval nädalavahetusel läheb Rapla ühisgümnaasiumi staadionil lahti tõeline jalgpallifestival. Sajad Eesti noored jalgpallurid tul...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga