Hendrik Väli tabamus aitas Raplamaa JK järgmisesse ringi

Raplamaa JK alustas mänge Eesti väikestel karikavõistlustel ning esimesest ringist edeneti edasi lisaajal teenitud 1:0 võiduga Maardu Unitedi üle.
Mäng toimus kolmapäeva, 22. märtsi õhtul prožektorite valguses Valtu kunstmuruväljakul. Ainsa tabamuse sai enda nimele Raplamaa JK ründaja Hendrik Väli, kes lõi värava lisaaja esimesel poolajal otse karistuslöögist.

Oma pitseri jättis kohtumisele jahe ilm ja vali tuul. Tegemist oli üldiselt võimalustevaese ja võitlusliku vastasseisuga. Suur osa mängust toimus keskväljal heitluses palli eest. See ei tähenda, et mõlemal poolel oma võimalusi ei avanenud. Avanes küll, aga ainsana suutis palli väravasse toimetada kodumeeskond.
Esimene poolaeg läks tõeliselt põnevaks alles pärast pooletunnist mängu. Parim võimalus tekkis Raplamaa JK kaptenil Alo Bärengrubil, kes nurgalöögijärgses saginas lõi värava alt latti. Teravaid olukordi tekkis küll mõlema värava all, kuid üldiselt käis võitluslik mäng keskväljal. Teine poolaeg oli esimesega sarnane. Võimalusi tekkis, kuid väravasse pall ei jõudnud. Nii lõppesid 90 minutit skooriga 0:0.
Kuna tegemist oli karikamänguga, tuli kindlasti välja selgitada edasipääseja. Nii jätkus kohtumine lisaajal ning vajadusel oleks kasutusele võetud ka penaltid. Seda siiski vaja ei läinud, sest Hendrik Väli täpne karistuslöök lisaaja esimese poolaja alguses tagas 1:0 võidu ning edasipääsu Raplamaale. Karistuslööki sai Väli sooritada üsna karistusala äärest ning tõstis palli kenasti üle vastaste müüri võrku. Maardu väravavahil ei olnud selles olukorras päästa midagi. Rohkem väravaid ei löödud ning seega pääses 1/32 finaali kodumeeskond.
Eelmisel aastal jõudis Raplamaa JK väikestel karikavõistlustel finaali, kus jäädi alla Tartu Merkuurile.

Siim Jõgis / fotod: Siim Solman

Nurgalöögi järgne võitlus / Foto: Siim Solman

Samal teemal

Valus kaotus jättis Raplamaa JK tabelis jätkuvalt ... Siim Jõgis. Raplamaa JK-l avanes esmaspäeva, 6. augusti õhtul võimalus tõusta Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna/lääne tsoonis viimaselt k...
Raplamaa JK naasis suvepuhkuselt võitlusliku viigi... Siim Jõgis / foto: Silver Selling. Raplamaa JK jätkas tänavust hooaega teise liiga lõuna/lääne piirkonnas kodumänguga Tõrva JK vastu. Pühapäeval, 2...
Raplamaa Jalkafest võõrustab sadu noori jalgpallur... Siim Jõgis. Eeloleval nädalavahetusel läheb Rapla ühisgümnaasiumi staadionil lahti tõeline jalgpallifestival. Sajad Eesti noored jalgpallurid tul...

Üks kommentaar Hendrik Väli tabamus aitas Raplamaa JK järgmisesse ringi

  1. arsenal ütleb:

    Hea mäng! Tublid poisid! Andke aga kuuma!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga