14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSFOTOD: Rasham Suareze hiilgemäng aitas Avis Rapla Valga vastu Haapsalus võidule

FOTOD: Rasham Suareze hiilgemäng aitas Avis Rapla Valga vastu Haapsalus võidule

Laupäeval, 25.03, mängis AVIS Rapla korvpallimeeskond erandkorras oma kodumängu Haapsalus Wiedemanni Spordihoones, vastaseks Valga-Valka/Maks&Moorits. Tänu Haapsalu kohalikule ettevõttele EST-Transile Haapsallu kolinud Rapla meeskonna kodumängu saatis Sadolin Spordihoonele sarnane melu ja atmosfäär, mille sarnast ei leia kuskilt mujalt.

Mängust:

AVIS Rapla eest alustas  mängu põhiviisikus esimest korda pärast Rakverest naasmist Oliver Metsalu, temaga koos jooksid platsile Thomas van der Mars, Indrek Kajupank, Martin Paasoja ja Domen Bratoz.

Wiedemanni Spordihoones sai paremini oma mängu käima Rapla meeskond, kes Paasoja korvidest viie punktiga juhtima asus. Mängu varajases staadiumis sisse mängitud eduseis kestis veerandaja lõpuni, AVIS Rapla ei andnud kordagi Valga meeskonnale võimalust ning veerandaeg lõppes raplakate 19:14 eduseisus.

Teisel veerandajal sattus suurepärasesse viskehoogu AVIS Rapla leegionär Rasham Suarez, kes valgalaste korvi nelja tabanud kolmesega kuumaks küttis. Rasham tõusiski poolajaks Rapla meeskonna kõige resultatiivsemaks mängijaks, kogudes 12 mänguminutiga 17 punkti. Mäng  püsis Wiedemanni Spordihoones põnev ning poolajaks juhtis AVIS Rapla kõigest kahe punktiga (46-44)
Pinge ei kadunud ka poolajapausilt naastes. Suure tõenäosusega meistriliiga play-offide esimeses ringis kohtuvad meeskonnad näitasid sarnaselt eelmisele omavahelisele mängule võrdset minekut, kumbki meeskond ei suutnud mängu enda kasuks pöörata ja nii mindi viimasele veerandile vastu viigiseisult 64:64.

Viimane mänguveerand kujunes punktivaeseks, kuid pakkus saali tulnud publikule mängu kogu raha eest. Rasham Suareze korvidest seitsme punktiga juhtima asunud AVIS Rapla lasi vastastel vastata 10:0 spuriga, mis viis valgalased 74:72 juhtima. Õnneks raplakad ei kaotanud eneseusku ja mängukindlust, võitlesid mõtestatult ning meeskondliklt lõpuni. Mängu saatuse otsustasid Indrek Kajupanga tähtsad tabavad vabavisked, mis vahe kolmele punktile kasvatasid. Lõpetuseks järjekordne raske kuid magus 80:78 võit!

AVIS Rapla peab oma eelviimase põhihooaja mängu juba eesootaval teisipäeval, kui Audentese Spordihoones minnakse vastastikku TLÜ/Kalevi meeskonnaga. Mäng algab kell 19.30. Juhul kui AVIS Rapla suudab Tallinnast naasta võidukalt on sellega kindlustatud ka Alexela Korvpalli Meistriliiga põhihooaja kolmas koht.

Vaata ka fotosid SIIT.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare