FOTOD: Tänavune Rapla Redel kuulub Märt Riisenbergile

3

Rapla maavanemal Tõnis Blangil ei ole oma ametis püsida enam ülemäära kaua aega. Aasta alguses sai selgeks, et kõik Eesti maavalitsused sulgevad valitsuse otsuse kohaselt oma uksed alates 2018. aasta 1. jaanuarist. Seega oli tänavune vabariigi aastapäeva puhul korraldatud maavanema vastuvõtt Blangi jaoks viimane. Kui Eesti tähistab 100. aastapäeva, ei ole meil enam maavanemaid ega maavalitsusi.

Hea on meenutada, et Tõnis Blangi viimane vabariigi aastapäeva vastuvõtt oli pidulik ja väärikas sündmus. Aset leidis see kolmapäeva, 22. veebruari õhtul Kehtna kutsehariduskeskuse saalis. Õhtu naelaks võib lugeda igal aastal välja antava Rapla maakonna tippauhinna Rapla Redel üleandmist. Tänavu pälvis selle Kehtna Mõisa OÜ juhatuse esimees Märt Riisenberg. Rapla Redeliga kaasnes ka maakonna kuldne vapimärk. Koos maavanemaga andis auhinna üle Raplamaa Omavalitsuste Liidu juht Margus Jaanson.

Siim Jõgis / fotod: Siim Solman
Loe pikemalt 1. märtsi Raplamaa Sõnumitest

uuemad vanemad enim hinnatud
Viimane karje
Külaline
Viimane karje

Lõpeb ka see maavanemate jura siin riigis. Rahvas saab oma vallas vabamalt hingata. Naabritele redeleid enam pole vaja. Kõik saavad võrdseteks nagu taevariik meile lubas.

naabri naaber
Külaline
naabri naaber

Maavanem kinkis naabrimehele redeli,et see saaks lihtsamini üle aia külas käia

Maavanem
Külaline
Maavanem

Tänavune Rapla Redel kuulub Märt Riisenbergile. Märt kuule… ütle redel 🙂 su p**k on vedel.