Kaitseliidu Rapla malev jäi põhiturniiril võiduta

0

Möödunud nädalavahetusel jõudis Kaitseliidu Rapla maleva saalihokinaiskonna jaoks lõpule meistriliiga põhiturniir. Esimest hooaega Eesti kõrgeimal tasemel mänginud naiskonnal jäi võidurõõm tänavu tundmata.
Kõigis kaheksas põhiturniiri mängus tuli vastu võtta kaotus. Viimane neist tuli laupäeval, 25. veebruaril kodusaalis Sadolini spordihoones. Tulemusega 3:11 jäädi alla põhiturniiril kolmanda koha saanud Sparta spordiseltsile. Mäng püsis 0:0 seisul üheksanda minuti keskpaigani, kui vastased 0:1 Kati Kütisaare väravast juhtima läksid. Hiljem kostitas Kütisaar Rapla naiskonda veel nelja väravaga. Selle eest valiti ta ka Sparta spordiseltsi parimaks mängijaks. Esimene kolmandik lõppeski 0:1 skooriga.
Kui mängitud oli 23 minutit ja 11 sekundit, särasid tablool taas viiginumbrid. Rapla värava autor oli Tiiu Varik, kes tegi seisuks 1:1. Tema hoolitses ka kahe ülejäänud Rapla värava eest ning valiti seega kodunaiskonna parimaks. Edasi viskasid vastased viis väravat järjest ning sellest seisust enam tagasiteed ei olnud. Viimasel kolmandikul suutis kodunaiskond kaks palli vastaste võrku küll suunata, kuid Sparta spordiselts vastas sellele omakorda viie tabamusega. Lõppskoor: 3:11.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman