Kohila VK/E-Service pääses Eesti meistrivõistluste finaali

0
võrkpall

Teisipäeval sai naiste meistriliigas selgeks esimene finalist, kelleks osutus tiitlikaitsja Kohila võrkpalliklubi/E-Service. Teises poolfinaalpaaris selgub edasipääseja otsustavas kolmandas mängus.
Tiitlikaitsja Kohila võrkpalliklubi/E-Service ei loovutanud Tallinna Ülikoolile geimi ka kahe võiduni peetud poolfinaalseeria teises vastasseisus, saavutades võõral väljakul 3:0 (17, 19, 16) paremuse, millega jõuti neljandat aastat järjest finaali. 16 punktiga oli võitjate poolel üleplatsimängija Kertu Laak, kes jäi mängu parimana 12-ga plussi. Anastasia Gorina assisteeris 13 ja Eliisa Peit 8 punktiga. Keiu Kasch ja Merlin Hurt vastasid kodupubliku lemmiku poolel vastavalt 9 ja 8 punktiga.
Kohilannad olid edukamad nii rünnakul (44%-26%) kui blokipunktide arvestuses (7-6). Pallingu vastuvõtul oli aga protsentidega 44-39 täpsem koduvõistkond, kes jäi peale ka pallingul, kus serveeriti kohilannade kaheksa ässa vastu üheksa.
Finaalis ootab Kohila naiskond vastast paarist, kus omavahel on vastamisi põhiturniiri teine Tartu Ülikool/Eeden ja kolmas TTÜ/Tradehouse.
volley.ee/Raplamaa Sõnumid