Mattias Reinaas osales autasustamisgalal Monacos

0

Möödunud nädalavahetusel osales noor veemotospordi maailmameister Mattias Reinaas autasustamisgalal Monacos. Seal tõmmati joon alla UIM (Union Internationale Motonautique) alaliidu 2016. aasta hooajale.
Kohale olid kutsutud kõikide võistlusklasside maailmameistrid, nende seas Kohilast pärit Mattias Reinaas ning veel neli eestlast – Rasmus Haugasmägi, Marten Männi, Stefan Arand ja Sander Sarlin. Päev algas pressikonverentsiga, millele järgnes auhinnatseremoonia esimene osa ja lühiintervjuu. Õhtul toimus pidulik gala, kus jätkus auhindade jagamine, lavashow ja viiekäiguline õhtusöök. Teiste seas olid galaõhtul külalistena kohal Monaco vürst Albert II, Belgia printsess Astrid ja kõrgushüppaja Jelena Isinbajeva. UIMi peakorter asub Monacos.
Järgmised suuremad võistlused on Mattias Reinaasil ees mai keskel, kui Horvaatias toimuvad Euroopa meistrivõistlused. Sellele järgnevad maailmameistrivõistlused Itaalias.

Siim Jõgis / foto: erakogu