Rapla Foodmarket sulges uksed

15

Raplas Viljandi maantee 72 asuvas Nore keskuses tegutsev toidukauplus Foodmarket sulges ootamatult uksed.

Foodmarketi omanik on Märjamaa Tarbijate Ühistu, kelle esindaja Rene Tobbi reageeris ajakirjaniku küsimuse peale, miks pood kinni pandi, väga ärritunult ja ebaviisakalt. Mehe väitel ei ole pood kinni pandud, sest toidukaupluse asemele on tulemas miskit uut. Mis täpselt tulemas on, seda ta ei olnud nõus kommenteerima.
„Kes te selline olete, tulete mängite siin ajakirjanikku! See ei ole teie asi, mis sinna tuleb. Inimesi see ei huvita, see huvitab vaid teid,“ sõnas ta raevukalt.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman

uuemad vanemad enim hinnatud
Mölaka ütlused
Külaline
Mölaka ütlused

Ka mustlane lasi jalga. Pani oma raua-papiriiete ja muu prahipoe kinni. Müüs mahakantud Hiina kaupu, millel polnud garantiid. Ja kõige toredam,et oli ise veel ka kirjaoskamatu. Oh seda meie kaubandust ja järelevalvet! Täielik anarhia. 5

Mölaka ütlused
Külaline
Mölaka ütlused

See tobbi käis Varbola poemüüjatega kohtus,sest need nõudsid oma palka. Maksis kohtuotsusega viiele inimesele saamata palgad välja. Oli eriti ülbe ja tema eit samuti super valetaja. Imelik, et likvideeritav Maavalitsus kõik maha vaikis. Vaat,see ongi KORRUPTSIOON? tobi pood läks pankrotti Warbolas. Oi, kuidas valetas ja lubas sinna ei tea,mis hotellid teha! Maja on siiamaani kasutuskõlbmatu ja laguneb. Keegi seda rämpsu ei osta. Nüüd, kus on tulemas valimised, tuleb olla eriti valvas, keda soojale kohale sokutada. Neile makstakse roppu raha ja pinss veel pelekauba! OLgem valvsad, et tobbi taolisi enam poleks ei kuuldes, ei nähtes! 3

Maria
Külaline
Maria

Kodanik Rapla elanik võiks ka õigekirja osata!

inimene Raplast
Külaline
inimene Raplast

Mulle ikka meelids seal peale trenni või võistlust süüa ostmas kãia, jãi tãpselt tee peale ja hindade üle ma küll ei kurdaks.

Rapla elanik..
Külaline
Rapla elanik..

Ammu juba ootasin millal see ükskord kinni pannakse.. 1

Rapla elanik
Külaline
Rapla elanik

Sihukest jura ehk paska poodi ei olnudki enam sinna vaja. Hinnad kordades kallimad,kaubavalik kehv jne. Müüijatel oli ka alati pohhui tulid sa sinna poodi või ei. Hurra,et suleti see Rapla häbiplekk!!! 4

Peeter
Külaline
Peeter

See Foodmarket oli väga imelik pood. Kuigi ta oli mul kodule kõige lähemal asuv kauplus, siis mingit põhjust seal käia küll ei olnud – väga oluliselt kallimad hinnad, veidravõitu ja puudulik kaubavalik, kõledad tühjad ruumid. Imestan, kuidas selline pood üldse niikaua veepeal püsis. 5

Liis
Külaline
Liis

Imestan sama! Kõigele tipuks kui võeti tööle üks konkreetne müüja, siis enam ma sinna poodi ei läinud.

Jaan
Külaline

Ju siis tuleb pagulaskeskus. Need on ju Eestis enimasalastud.

kohalik
Külaline
kohalik

ilmselt õige koht ja aeg vanadekodu asutada, või pagulaskeskus muidu sureb elu täitsa välja

Jaan
Külaline
Jaan

Küsimus tekib… Miks Nore keskus üldse vaikselt välja sureb? Kas keskuse omanikul on midagi häda või on asi millegis muus.. 2

Ants
Külaline
Ants

Eks see põhjus peitu selles, et nipsuga on vaja ratsa rikkaks saada rendihindadega. Olukorras, kus hoone ise vajab tegelikult üsna korralikku investeeringut värskendamise näol ja siis võiks juba hinda ka küsida. 2

Sabiine
Külaline
Sabiine

Kulla ühistu esindaja! Inimesi selle poe ümbruses huvitab väga, et selles keskuses oleks üks korralik, hästivarustatud toidupood!

Milli
Külaline
Milli

Kuidagi on see inimene ennegi meelde jäänud millegi taolisega. 3

Ants
Külaline
Ants

Tea, milleks sinna üldse midagi teha siis, kui see huvitab ainult ajakirjanikku ja inimesi mitte. Sellise suhtumisega ei saa küll ettevõttes asjalik juht ja liider olla. Võiks oma papud sealt asutusest varna tõsta ja uusi väljakutseid osta. Märkusena ütlen, et pole tervikteksti lugenud. Kommentaar põhineb selle lühikese teksti põhjal. 2