Vesiroosi tiim seljatas spordimälumängus ühisgümnaasiumi

0

Tänavu peetakse koolinoorte spordimälumängu Bumerang neljateistkümnendat hooaega. Raplamaa eelvoor toimus esmaspäeval, 27. veebruaril Vesiroosi gümnaasiumis ning sellest võttis osa neli võistkonda kolmest koolist.
Esikoha sai 27 punktiga Rapla Vesiroosi gümnaasiumi II võistkond koosseisus Nele Novek, Mihkel  Rääk, Hendrik Peterson, Sten Tepner, juhendaja Peep Vahtrik. Teise koha sai 24 punktiga Rapla ühisgümnaasiumi esindus koosseisus Joonas Kuusemäe, Karl-Markus Ronaldo, Marek Ruut, Daniel Tootsman, juhendaja Jaak Liivandi. Need kaks võistkonda lähevad Rapla maakonda esindama piirkondlikule võistlusele, kuhu lisanduvad Järvamaa ja Viljandimaa kaks paremat tiimi.
Raplamaa piirkondlikus voorus sai kolmanda koha Rapla VG I võistkond 20 punktiga ning neljanda Kohila gümnaasium, kes kogus 17 punkti. Raplamaa Sõnumid toob siinkohal ära kõik mälumängu kakskümmend küsimust koos vastustega. Küsimused koostas spordiajaloolane Jaak Valdre.

Siim Jõgis