FOTOD: Ärev päästeteade Kehtnast, Kalbu külast

8. aprilli õhtul kella 20.00 paiku tuli ärev teade Kehtnast, Kalbu külast, kus esialgse info kohaselt oli süttinud põlema sotsiaalmaja, kus elavad sees ka mitmed inimesed. Väljakutsele reageeriti kiirelt ja suurte jõududega. Kohapeal selgus siiski, et kõige hullem jäi sündimata ja kärssama oli läinud elektriradiaator, mille peale hakkas laes tööle suitsuandur. Päästjad selgitasid välja probleemi põhjuse ja ventileerisid ruumid.

Siim Solman

Samal teemal

FOTOD: Tulekahju Kehtna vallas, Lellapere külas Täna (29.apr) öösel vastu laupäeva tuli teade, et Kehtna vallas, Lellapere külas põleb lahtise leegiga kõrvalhoone. Päästjate kohale jõudes selgus, et...
FOTOD: kulupõleng Rapla laualava lähistel Täna (28.03.17) kell 18:45 tuli teade, et Rapla lauluväljaku tagusel maa-alal põleb kulu. Süttinud oli ligi 100m laiune maariba. Päästjad reageerisid ...
FOTOD, VIDEO: Raplamaal, Lelle lähistel põles elu... Täna, kell 16:49 tuli päästeametile teade, et Lelle asula lähedal, Põllu külas põleb elumaja. Pääsjate kohe jõudes oli elumaja lausleekides. Kohe a...

2 kommentaari FOTOD: Ärev päästeteade Kehtnast, Kalbu külast

 1. Aavik ütleb:

  TUBLI!
  0  0
 2. Rapla elanik.. ütleb:

  Hea et Raplas on sellised tublid poisid kes kähku kohale jõuavad.. Paraku see läbi mitme keskuse seletamine võtab rohkem aega kui kohale sõit..
  9  0

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga