Kodilas põles väetisehoidla

Täna öösel kell 4.08 teatati päästeametile, et Rapla vallas Kodila külas põleb väetisehoidlas diislimahutist välja voolanud kütus.

Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuhi Marek Kiigu sõnul selgitasid päästjad, et lisaks mahutist välja voolanud diislikütuse loigule põlesid hoones veel rehvid ja euroalused ning tuli levis ka välisseina ja katuse konstruktsioonidele. Tulekahju kustutati kell 5.46. Põlengu tekkepõhjus on selgitamisel.

Mariliis Vest / Foto: Einar Klaas

Samal teemal

Päästeamet: Kevade algust tähistab tuleohtliku aja... Kevade ja ilusate ilmade saabudes on järsult tõusnud maastikutulekahjude arv (metsa- ja maastikutulekahjude üldarv märtsis oli 133, samas kui aprillik...
Homsest hakkab üle Eesti kehtima tuleohtlik aeg Viimase nädala ajaga kiiresti kasvanud maastikupõlengute arv viitab sellele, et Eestis on alanud tuleohtlik aeg. Päästeameti peadirektori kohusetäitja...
Suitsuandurite kontrolli tulemustega võib rahule j... Reede hommikutundidel korraldas päästeamet etteteatamata suitsuandurite kontrollkäigu Käru vallas Lungu külas. Kontrolli tulemustega võis rahule jääda...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga