Kaparock tuleb taas!

Juba 17. korda toimub Kohilas Tohisoo mõisaõuel kogupere muusikafestival Kaparock. 3. juuni toob Kohilasse kokku parima kodumaise muusika, mõnusa seltskonna ja kõik muu, mis hea festivali juurde kuulub. Seda saab nautida südaööni välja.

Helerin Väronen / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 26. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Ahjusoe keraamika kaunistas taas Tohisoo mõisapark... Tänavune keraamikasümpoosion on jõudnud lõpule. Üle kahe nädala viibisid Tohisoo mõisas kunstnikud eri paikadest. Sel ajal avanes neil võimalus eksper...
FOTOD: Kapa Rockil, lastega Käisime tänavu kolmandat korda Kapa Rockil, kogu perega. Igal aastal on olnud erinevaid kohalemeelitajaid, kelle pärast peab end kohale vedama. Seekor...
Tuberkuloited tähistab Kaparockil 25. sünnipäeva... Üheksakümnendatel lava ees rokkimas käinud inimestele on Tuberkuloited kindlasti tuttav. Ise on nad öelnud, et on suure südamega asja kallal olevad pu...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga