Selveri suurjooks avab tänavu Linnajooksude sarja

Rapla Selveri suurjooks toimub tänavu viiendat korda. Võrreldes varasemate aastatega on kõige suurem muudatus võistluse aeg. Tavapäraselt on Selveri suurjooks aset leidnud juuni alguses, tänavu on see emadepäeval ehk     14. mail. Seega juhatab Selveri suurjooks sisse ka Linnajooksude sarja, mis varem on alguse saanud Tartus.

Igal aastal on Selveri suurjooksu korraldajad seadnud eesmärgi, kui palju osalejaid loodavad nad rajal näha. Eelmisel aastal oli jooksjaid rohkem kui 1500. Jooksu peakorraldaja Donatas Narmont ütles, et tänavu loodetakse tõsta see number 2000 peale.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 26. aprilli Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Selveri suurjooksul püstitati osalejaterekord Viimasel neljal aastal on Raplamaa sportliku suve sisse juhatanud Selveri suurjooks. Korraldajate soov on olnud igal aastal osalejate arvu kasvatada. ...
Selveri suurjooksu lühem distants saab uue raja Viimasel kolmel aastal on suvi alanud Raplas Selveri suurjooksuga. Nii ka tänavu. Jooks toimub pühapäeval, 5. juunil ning start ja finiš on traditsioo...
Eesti suurima jooksusarja korraldajad kohtusid Rap... Teisipäeval, 22. märtsil kohtusid Raplas Sadolini spordihoones Eesti Linnajooksude sarja korraldajad, et arutada peagi algava hooajaga seotud küsimusi...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga