FOTOD: Tulekahju Kehtna vallas, Lellapere külas

Täna (29.apr) öösel vastu laupäeva tuli teade, et Kehtna vallas, Lellapere külas põleb lahtise leegiga kõrvalhoone. Päästjate kohale jõudes selgus, et leekides oli siiski elumaja. Majas elav vanem meesterahvas tulekahjus kannatada ei saanud, küll aga muutus elumaja täielikult elamiskõlbmatuks. Päästjad hoidsid ära tule edasise leviku kõrvlahoonele ja garaazile.

Täna kell 11.00 paiku tuli uuesti teade, et hoone on tugeva tuule tõttu uuesti süttinud. Päästjad said siiski olukorra kiirelt uuesti kontrolli alla.

Siim Solman / fotod: Siim Solman

 

Samal teemal

FOTOD: Ärev päästeteade Kehtnast, Kalbu külast 8. aprilli õhtul kella 20.00 paiku tuli ärev teade Kehtnast, Kalbu külast, kus esialgse info kohaselt oli süttinud põlema sotsiaalmaja, kus elavad see...
FOTOD: kulupõleng Rapla laualava lähistel Täna (28.03.17) kell 18:45 tuli teade, et Rapla lauluväljaku tagusel maa-alal põleb kulu. Süttinud oli ligi 100m laiune maariba. Päästjad reageerisid ...
FOTOD, VIDEO: Raplamaal, Lelle lähistel põles elu... Täna, kell 16:49 tuli päästeametile teade, et Lelle asula lähedal, Põllu külas põleb elumaja. Pääsjate kohe jõudes oli elumaja lausleekides. Kohe a...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga