FCR Media/Rapla KK tõi kulla Raplasse

0

Laupäeval, 22. aprillil toimus Tallinna Ülikooli spordisaalis Eesti meistrivõistluste neljas finaalkohtumine FCR Media/Rapla KK ja KK Tallinna Ülikooli naiskondade vahel. Kohtumisele 2:1 eduseisus sõitnud raplakatel oli esimene võimalus kindlustada kolme võiduni mängitavas seerias Eesti meistritiitel.

Eelmise võõrsilmänguga võrreldes enesekindlamat mängu näidanud FCR Media haaras mänguohjad esimesest mänguminutist, võites veerandaja 25:18 ning suurendades vahe poolajaks 16 punktile. Rapla naiskonna peamised punktitoojad olid Laina Mesila-Kaarmann ja Pirgit Püü. Poolajalt naastes suutis initsiatiivi haarata kodunaiskond, kuid otsustavat tagasitulekut TLÜ naiskonnal teha ei õnnestunud. Viimasele veerandajale mindi vastu FCR Media kümnepunktilises eduseisus. Otsustaval veerandajal Rapla naiskond ei vääratanud, hoiti turvalist eduseisu ning suurepärase mänguga kindlustati esimene meistritiitel Raplale.
Rapla naiskonna eest tegi suurepärase esituse Pirgit Püü, kes kogus 37 mänguminuti juures 30 punkti, 5 lauapalli ja 4 resultatiivset söötu. Laina Mesila-Kaarmann toetas naiskonda 22 punkti ja Francis Donders 15 punktiga. Eelmisel aastal Raplasse kolinud FCR Media naiskonna jaoks oli see esimene tiitlivõit uues klubis, mis märgib ka esimest kuldmedalit Raplale meistriliiga tasemel. Sellega ei ole veel Rapla naiskonna jaoks hooaeg lõppenud, nimelt eesootaval nädalavahetusel mängitakse Balti liiga finaalturniiril, kus hea mängu korral on taas kord võimalik medal võtta.

Küsimustele vastas FCR Media/Rapla KK manager Rando Reining

Rapla korvpallikool / foto: erakogu
Loe pikemalt 26. aprilli Raplamaa Sõnumitest