14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSFOTOD: Uus nimi innustas AVIS Utilitas Rapla võidule

FOTOD: Uus nimi innustas AVIS Utilitas Rapla võidule

AVIS Utilitas Rapla pidas Alexela korvpalli meistriliiga põhiturniiril viimase kohtumise, kui koduväljakul alistati TTÜ KK tulemusega 89:83. Enne kohtumise algust sõlmisid AVISe ja Utilitase esindajad koos meeskonna manageri Jaak Karbiga lepingu, mille kohaselt kannab Rapla korvpallikooli esindusmeeskond edaspidi AVIS Utilitas Rapla nime. Uus nimi innustaski kodumeeskonda võidule. Tegemist oli põhiturniiri kolmanda ja neljanda heitlusega, mida võis pidada soojenduseks hooaja tähtsamateks mängudeks ehk play-offiks. Kolmanda koha oli AVIS Utilitas Rapla kindlustanud juba varem. Põnevusest puudu igal juhul ei tulnud. Kuni kolmanda veerandaja keskpaigani kulges kohtumine suuresti punkt-punkti mängus. Esimese veerandaja järel oli AVIS Utilitas Rapla eduseis 18:15. Esimese poolaja järel juhiti 42:41.
Kolmandal veerandajal jäädi kaotusseisu ning enne otsustavat vaatust juhtisid külalised seisuga 57:64. Neljas veerandaeg oli tuline, eriti selle lõpp. AVIS Utilitas Rapla püüdis kaotusseisu vähendada ning juhtima minna ja see õnnestus lõpuks seisul 84:83, kui Sven Kaldre tabas kolmese. Mängida jäi sel hetkel veel kaks minutit. Sealt edasi enam külalistel võimalust ei avanenud. Lõpuks olid kodumeeskonna võidunumbrid 89:83.
Domen Bratož tõi võitjatele 18 punkti. Indrek Kajupank lisas 15 ja Rasham Suarez 13 punkti. TTÜ KK poolel oli resultatiivseim mängija Joonas Järveläinen, kelle kontosse kogunes 23 punkti.
Siim Jõgis /fotod: Siim Solman

Vaata ka fotosid SIIT.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare