Eesti meistrivõistlused lauamängude mitmevõistluses peeti Valtus

Rapla Maleklubi korraldas selle aasta Eesti meistrivõistlused lauamängude mitmevõistluses Valtu spordimajas pühapäeval, 30. aprillil. Lauamängude neljavõistlus koosneb neljast alast – koroona, lauatennis, male ja kabe. Igas mänguliigis mängitakse vastasega kaks matši, kokku 8 matši.

Viimati toimus lauamängude neljavõistluse Eesti karikamängude etapp siinkandis 2008. aastal. Nii pika vahe põhjus oli lihtne – selleks, et viia läbi Eesti tasandi võistlust, peavad olema vastavad spordivahendid. 2016. aastal oli Rapla Maleklubil võimalus Leaderi toetusega soetada maakonda 8 koroonalauda, 20 malekella, male/kabelauda ning malendid ja kabendid, sellised, nagu tipptasemel peab olema. Lauatennise lauad on Valtu spordimajas olemas.
Valtu spordimajja saabus kogu Eestist 55 sportlast

Ülle Laasner, peakorraldaja/ foto: erakogu
Loe pikemalt 10. mai Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Ülle Laasner krooniti lauamängude mitmevõistluses ... Laupäeval, 12. märtsil toimusid Pärnumaal Tihemetsas lauamängude mitmevõistluse Eesti meistrivõistlused. Rapla maakonna sportlastest tegi seal parima ...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga