Kaitseliitlased harjutasid koostööd võitluses luure-diversioonigrupiga

Kaitseliidu Rapla malev viis 5.-6. mail politsei- ja piirivalveameti ning lennubaasiga läbi koostöö õppuse. Harjutuse stsenaariumi järgi heideti õhuväe lennukilt langevarjudega vaenlase luure-diversioonigrupp reede õhtul Rapla ja Varbola vahelisele alale, lisaks täiendav laskemoona-varustuse last.

Pärast maandumist alustas diversioonigrupp (Rapla maleva luureüksus) reede öösel vastu laupäeva infiltreerumist operatsioonialale, eesmärgiga rünnata või kahjustada Rapla maleva jalaväeüksuse logistika kolonni.

Kaitseliidu Rapla Malev / illustreeriv foto: Siim Solman
Loe pikemalt 17. mai Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Kaitseliidu Rapla malev osales NATO ühisõppusel Kaitseliidu Rapla malev. Kaitseliidu Rapla malev osales 25.-29. juulil NATO õhudessantvägede ühisõppusel Saksamaal. Õppusel osales kokku 10 riiki -...
Kosovo missiooni kogemusega rühmaülem Rapla malev... Vabariigi aastapäev 24. veebruar on üks neist päevadest, kui kaitseliitlased avalikult üles astuvad ning oma tegemisi tutvustavad. Rapla maakonnas oli...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga