Eesti meistrivõistlused lauamängude mitmevõistluses peeti Valtus

0

Rapla Maleklubi korraldas selle aasta Eesti meistrivõistlused lauamängude mitmevõistluses Valtu spordimajas pühapäeval, 30. aprillil. Lauamängude neljavõistlus koosneb neljast alast – koroona, lauatennis, male ja kabe. Igas mänguliigis mängitakse vastasega kaks matši, kokku 8 matši.

Viimati toimus lauamängude neljavõistluse Eesti karikamängude etapp siinkandis 2008. aastal. Nii pika vahe põhjus oli lihtne – selleks, et viia läbi Eesti tasandi võistlust, peavad olema vastavad spordivahendid. 2016. aastal oli Rapla Maleklubil võimalus Leaderi toetusega soetada maakonda 8 koroonalauda, 20 malekella, male/kabelauda ning malendid ja kabendid, sellised, nagu tipptasemel peab olema. Lauatennise lauad on Valtu spordimajas olemas.
Valtu spordimajja saabus kogu Eestist 55 sportlast

Ülle Laasner, peakorraldaja/ foto: erakogu
Loe pikemalt 10. mai Raplamaa Sõnumitest