Suurem võitlus on läbi: Rapla ARK-i büroo jätkab töötamist

3

Pikad ja tulised arutelud Rapla ARK-i büroo säilimise osas on selleks korraks lõppenud. Viimaselt kohtumiselt maan­teeametiga tulid osapooled maavanem Tõnis Blangi sõnul ära rahulolevalt.

Eelmisel nädalal kohtusid maavanem, kodanikuühingu ARR (avalikult riigireformist) ning maanteeameti esindajad, et arutada maanteeameti Rapla büroo senist toimimist ja tulevikuvisioone. Maavanema hinnangul oli kohtumine pigem positiivne ning kartust, et ARK-i teenused kaoks, ei ole. „Seda rõhutati mitu korda, et Rapla ARK-i kinni ei panda. Vähemalt paarikümneks aastaks jääb kindlasti Raplasse ARK-i büroo,“ ütles Blank ning lisas, et büroos on tulevikus plaanis ka logistikat parandada.
ARR liikme Margus Jaansoni sõnul kinnitas maanteeamet eelmise kolmapäeva seisuga, et on saanud aru, et kaasamata kohapealset elanikkonda, ei saa reforme teha. „Erinevalt rahandusministeeriumist on maanteeametis mõned ametnikud, kes on suutelised kuulama ja seetõttu hakati aru saama, et paberil ei saa reforme ellu viia, kõik piirkonnad on erinevad ja lähtuda tuleb kohalikest vajadustest ja võimalustest,“ ütles ta. Rapla büroos on Jaansoni sõnul taastunud ja taastumas kõik teenused, millele ARR aasta tagasi viitas.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 24. mai Raplamaa Sõnumitest

uuemad vanemad enim hinnatud
Jubberdhig
Külaline
Jubberdhig

Valitsus on tubli! Oiab kokkurahva raha, maksab enesele. 2

Avo Päädam
Külaline
Avo Päädam

Sellist asja, nagu ARK Rapla büroo, pole juba aastaid olemas! Maanteeameti Rapla teenindusbüroo likvideeriti peadirektori käskkirjaga 01.juunil 2016. ja seda pole keegi taastanud! Praegusel ajal veetakse Saue ja Tallinna teenindusbüroode töötajaid kolmel päeval nädalas Rapla inimesi teenindama! Rapla bürood ei ole enam! 3 2

Ka büroo külastaja
Külaline
Ka büroo külastaja

Lisage ikka artikli juurde uute ruumide pilt, sest käesolev on eelmise- avara ja valgusküllase büroo pilt. Ka töötaja, kes pildil ja alati abivalmis oli, ei tööta juba mõnda aega selles asutuses, millest on siiralt kahju. 17