Kohila poisid teenisid meistrivõistlustelt hõbeda

Kohila võrkpalliklubi poisid käisid 2.-4. juunini Viljandis Eesti meistrivõistluste finaalturniiril. Sinna oli pääsenud 20 võistkonda üle kogu Eesti ja et turniirile pääseda, tuli näha vaeva kolmel regionaalsel kvalifikatsiooniturniiril.

Kohila võrkpalliklubi poisid teenisid finaalturniirile kaks kohta ja seega mindi Viljandisse kahe võistkonnaga. Kohila esimene võistkond mängis kaks esimest päeva üle kõik oma vastased, kolmanda päeva esimeses mängus tuli kahjuks tunnistada Tartu võistkonna paremust. Turniir lõpetati siiski võidukalt ja saavutati suurepärane teine koht.

Ingrid Kangur, treener / foto: erakogu
Loe pikemalt 14. juuni Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Kohila võrkpalliklubi kogub euromängu jaoks raha Kohila võrkpalliklubi on internetikeskkonnas stardipaik.ee alustanud raha kogumise kampaaniat, et viia oma naiskond Euroopa karikasarja CEV Cup mängul...
Kohila VK/E-Service sai Võru üle ootamatult napi v... Kohila VK/E-Service naiskond jätkab Balti liigas täiseduga, kuid möödunud pühapäeval, 27. novembril saadi kodusaalis Famila/Võru VK üle ootamatult nap...
Kohila võrkpalliklubi neiud tulid Eesti karikavõit... Võrkpallihooaeg algas Eesti karikavõistlustega U20 noortele. 7.-9. oktoobril mängisid Kohilas kuus Eesti paremat võistkonda, kes pääsesid 19 naiskonna...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga