Valitsus otsustas, et Juuru sundühendatakse

Täna kinnitas valitsus haldusterritoriaalse korralduse muudatused, mis puudutas ühtlasi valitsuse poolt varem tehtud ettepanekut sundühendada Juuru vald Rapla, Raikküla ja Kaiu vallaga. Vaatamata sellele, et Juuru esitas 15. mail omapoolsed seisukohad sundühendamise vastu, jõuti valitsuse istungil täna siiski otsuseni, et Juuru tuleb sundliita kolme eelmainitud vallaga ning moodustada üks suur Rapla vald.

Mariliis Vest

Samal teemal

Juuru vallavanemaks valiti Aare Heinvee Katri Reinsalu / foto: Siim Solman Juuru volikogu valis endale 7. juuli istungil uue esimehe, kuid vallavanema valimine lükati edasi põhjendusega, e...
Varjujäämise tähelepanek Mida lähemale haldusreformi jõustumine jõuab, seda rohkem tekib mitmesuguseid tähelepanekuid tulevaste muutuste osas. Viimase kuu aja sündmustele m...
Maavalitsuse ülesannete ülemineku otsustavad praeg... Teatavasti sulgevad 2018. aasta 1. jaanuarist oma uksed kõik Eesti viisteist maavalitsust. Seetõttu on üles kerkinud küsimus, kes nende senised sisult...

3 kommentaari Valitsus otsustas, et Juuru sundühendatakse

 1. Tiit Tammsaar ütleb:

  Igati normaalne otsus.Kui Juuru küladest keegi tahab kuhugi mujale minna, siis pärast valimisi võib ju algatada lahkumisprotsessi. Esmalt aga peaks vaatama kuidas uus vald tegelikkuses toimima hakkab. Tark ei torma!
  11  2
 2. mina ütleb:

  Saan koju tagagasi “kolida” 🙂
  2  0
 3. juurukas ütleb:

  Õige otsus!
  20  5

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga