Raplamaa JK sai Lõuna-Eestis valusa kaotuse

Eesti jalgpallimeistrivõistluste teise liiga lõuna/lääne piirkonnas peeti 13. vooru kohtumisi, mis märgib seda, et hooaeg jõudis täpselt poole peale.

Raplamaa JK läks pühapäeval, 18. juunil Tehvandi staadionil vastamisi FC Otepää meeskonnaga. Enne mängu oli Raplamaa JK võitnud neli kohtumist järjest. Lõuna-Eestis kahjuks võiduseeriat jätkata ei suudetud ning vastu tuli võtta 1:4 kaotus.
Raplamaa JK mängijate koormus viimastel nädalatel on olnud päris suur. Platsile on joostud nii esindus- kui ka duubelmeeskonna eest. Kuna tegemist ei ole profisportlastega, võtab väsimus oma. Peatreener Mati Püü ütles, et pühapäevases mängus olidki vastased üle just värskuse ja füüsise poolest. Raplamaa JK sai Otepääle kaasa võtta kõigest ühe vahetusmängija, Ken Krister Maalinna. Platsile ta vigastuse tõttu siiski ei pääsenud.
“Vastased olid paremad. Ise olime kehvad ja oma võimalusi ära ei löönud,” sõnas Püü. Kohtumist alustas Raplamaa JK tegelikult päris hästi. Seitsmendal minutil mindi Siim-Sten Palmi väravast 1:0 juhtima.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 21. juuni Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Raplamaa JK teenis hooaja teise võidu Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Raplamaa JK uus peatreener Roland Kulli jõudis ametis olla vaevalt nädal aega, kui võistkond võttis tema käe all ...
Raplamaa JK uus peatreener soovib tõsta võistkonna... Siim Jõgis / foto: Raplamaa JK. Raplamaa JK hooaja esimene pool on kulgenud üle kivide ja kändude. Üheteistkümne vooru järel ollakse teise liiga ...
Raplamaa JK näitas hambaid, ent leppis siiski kaot... Siim Jõgis / fotod: Siim Solman. Kui Raplamaa JK ja Tallinna Kalev III 20. mai õhtul staadionimurule astusid, oli oodata põnevat heitlust. Areeniks...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga