Väärt Raplamaa Toote saatus selgub juuli lõpus

0

MTÜ Väärt Raplamaa Toode poe kohale on viimasel ajal kogunenud mõned tumedamad pilved. Seda, kas kauplus jätkab või lõpetab oma tegevuse, otsustab juhatus juulikuu lõpul.

Kuigi Väärt Raplamaa Toode on seisnud vastamisi nii mõnegi probleemiga, on MTÜ juhatuse liige ning Enekun OÜ esindaja Ene Laur positiivne ning usub, et ollakse jätkusuutlikud. Mittetulundusühingul on tõesti viimasel ajal ette tulnud nii mõnedki takistused: mitmel korral on vahetunud juhatus, ringlevad jutud poe sulgemisest, müüja lahkumisest, probleemidest raamatupidamise ja dokumentatsiooniga. Ene Laur näeb enda sõnul aga tumedate pilvede taga lapikest sinitaevast.
Laur ei soovi kohe kindlasti üheski tekkinud probleemis kedagi süüdistada, kuid ütleb, et juhtimise osas on tehtud mõningaid valearvestusi.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 28. juuni Raplamaa Sõnumitest