Valitsus otsustas, et Juuru sundühendatakse

3

Täna kinnitas valitsus haldusterritoriaalse korralduse muudatused, mis puudutas ühtlasi valitsuse poolt varem tehtud ettepanekut sundühendada Juuru vald Rapla, Raikküla ja Kaiu vallaga. Vaatamata sellele, et Juuru esitas 15. mail omapoolsed seisukohad sundühendamise vastu, jõuti valitsuse istungil täna siiski otsuseni, et Juuru tuleb sundliita kolme eelmainitud vallaga ning moodustada üks suur Rapla vald.

Mariliis Vest

uuemad vanemad enim hinnatud
Tiit Tammsaar
Külaline
Tiit Tammsaar

Igati normaalne otsus.Kui Juuru küladest keegi tahab kuhugi mujale minna, siis pärast valimisi võib ju algatada lahkumisprotsessi. Esmalt aga peaks vaatama kuidas uus vald tegelikkuses toimima hakkab. Tark ei torma! 13 3

mina
Külaline
mina

Saan koju tagagasi “kolida” 🙂 3

juurukas
Külaline
juurukas

Õige otsus! 22 6