6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSJuuru järgmine vallavanem on Aare Heinvee

Juuru järgmine vallavanem on Aare Heinvee

 

Täna õhtul toimus Juurus järjekordne erakorraline volikogu istung. Päevakorra esimeseks punktiks oli vallavanema valimine. Eelmine kord otsusts volikogu selle edasi lükata, sest läbirääkimised alles käisid.

Sel korral oli volikogu aga valmis vallale uut juhti valima. Selleks esitatakse kandidaadid kirjalikult. Juba enne koosolekut oli volikogu esimees Marina Runnole kaks avaldust esitatud. Hannes Vald esitas vallavanema kandidaadiks Aare Heinvee. Tiina Tiitso lisas sinna nimekirja aga valla tänase arendus- ja kultuurispetsialisti Aili Normaku. Istungi ajal rohkem kandidaate ei esitatud.

Mõlemad kandidaadid said võimaluse end tutvustada ning volikogu liikmete küsimustele vastata. Pärast salajast hääletust kuulutati välja Juuru järgmine vallavanem. Seitsme poolthäälega sai selleks Aare Heinvee.

Vastvalitud vallavanem tänas volikogu ja vallavalitsust usalduse eest. „Luban, et tänasest päevast on Juuru vald minu elus esimesel järejekohal,“ ütles Heinvee ning lubas kõik muu oma elus Juuru valla nimel taandada.

Katri Reinsalu /foto: Siim Solman

7 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare