Juuru volikogu uus esimees on Marina Runno

1

Eile toimus Juurus vallavolikogu erakorraline istung, mille päevakavas oli kuus punkti. Istungil oli plaanis uus volikogu esimees, uus eelarve- ja majanduskomisjoni esimees ning uus vallavanem valida.

Esimesed kaks õnnestus volikogul ka ära valida. Volikogu uus esimees on Marina Runno. Kuna Runno on siiani volikogu aseesimees olnud, tuli talle seega asendaja leida. Valituks osutus Kuuno Ahlberg. Eelarve- ja majanduskomisjoni esimeheks valiti istungil Raivo Kask.

Jõudes aga päevakorrapunktini, mis nägi ette uue vallavanema valimist tegi Ahlberg ettepaneku see edasi lükata, sest läbirääkimised alles käivad. Seitse volikogu liiget oli selle poolt, üks jäi erapooletuks. Järgmine erakorraline volikogu istung toimub tõenäoliselt juuli lõpus.

Katri Reinsalu / foto: Juulija Kuum

uuemad vanemad enim hinnatud
Tiit Tammsaar
Külaline
Tiit Tammsaar

Palju õnne ja visadust uues ametis!Sul on ees hiigeltöö sellest kaosest jälle loogiline kord majja seada ja uue suure Raplaga ühinemine ilusasti ette valmistada. Veelkord jõudu ja edu! 7 5