Osa EKRE katuserahast tuli Rapla maakonda

0

Juuli alguses kirjutas Eesti Päevaleht sellest, et Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) sõlmis Keskerakonnaga salakokkuleppe ning sai 100 000 eurot presidendivalimiste lubaduste lunastamiseks. Artiklis on välja toodud ka Eesti vallavalitsused, kes sellest raha jagamisest tulu said. Kaks neist asuvad Rapla maakonnas.

Artikli sisu oli tegelikkuses vähem dramaatiline kui pealkirjast esialgu aimata võis. Tegemist oli poliitiliste katuserahade jagamisega, millega tegelevad kõik erakonnad. Ka Eesti Päevalehes ilmunud artikli autor tõdeb, et tegelikult me selle salakokkuleppe sisu ei tea.
Selle kokkuleppe tulemusena tuli Rapla maakonda 20 000 eurot. Pool sellest Raikküla ja teine pool Kaiu vallavalitsusele.

Siim Jõgis / Foto: kaiu.ee
Loe pikemalt 12. juuli Raplamaa Sõnumitest