9.4 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSRapla Vallakodanike Liidu vallavanema kandidaat on Akzo Nobel Baltics AS-i endine juht...

Rapla Vallakodanike Liidu vallavanema kandidaat on Akzo Nobel Baltics AS-i endine juht Piret Minn

Rapla Vallakodanike Liidu vallavanema kandidaat eelseisvatel kohalikel valimistel on Akzo Nobel Baltics AS-i pikaaegne juht Piret Minn.

“Mul on siiralt hea meel, et meie meeskonnaga on liitunud niivõrd tugev karakter. Piret Minn on pikaaegse tipp-juhi kogemusega, kes toob lokaalsesse juhtimisse ärilise vaistu, innovaatilise lähenemise ja tugeva finantsjuhtimise,” sõnab Vallakodanike Liidu juht Alar Mutli. “Uue perioodi märksõnad on omavalitsuste ühinemine, maavalitsuste reform ja Rapla valla suuremahulised investeeringuobjektid. Nende protsesside eestvedamine nõuab selget visiooni ja tugevat juhikätt, mistõttu arvan, et Piret Minni näol on tegemist väga tugeva kandidaadiga,” lisab Mutli.
Piret Minni eesmärk on tõhustada omavalitsusjuhtide ja ettevõtjate koostööd. “Tallinna lähedus on andnud Rapla vallale tugeva eelise, kuid siiani oleme pretendeerinud justkui magala tiitlile. Meie meeskonna soov on rääkida Rapla vallast kui omavalitsusest, kus on kaasaegsed kaugtöö võimalused, väärtuslikud töökohad ning atraktiivne ettevõtluskeskkond,” sõnab Minn ning lisab, et ärikeskkonna arendamine vajab oluliselt paremat koostööd kohalike ettevõtjatega.
“Minu teine ja küllaltki mahukas eesmärk on seotud omavalitsuste ühinemisega. Tuleb mõista, et uus vald moodustab täiesti uue kogukondliku sünergia. Ettevõtjad armastavad kasutada väljendit – õppigem parimatest praktikatest – ehk oluline on komplekteerida Raikküla, Juuru, Kaiu ja Rapla valla kogemustest parim tulemus, kuid samas säilitades regioonides kohalik omapära,” ütleb Piret Minn.

Elis Tootsmann

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare