6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSVana-Vigala rahvamaja saab aina ilusamaks

Vana-Vigala rahvamaja saab aina ilusamaks

Tükk aega remontimata olnud Vana-Vigala rahvamaja saab aina enam ilusamat ilmet. Nüüdseks on jõutud suure saali remondini ja sügisel plaanitakse noortekeskuse tiiva remonti.

Rahvamaja juhataja Astra Põlma rääkis, et oli aeg, mil isegi kaheldi, kas seda rahvamaja on vaja, kuid pärast allkirjade kogumist, mis vallavalitusele esitati, on võetud suund, et rahvamaja peab jääma ja ka korda saama.
Rahastuse saamiseks on projekte esitatud nii EAS-ile kui ka Leaderile, kuid nende prioriteedid on mujal ja toetust rahvamaja remondiks pole saadud. Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab ja nii on praeguseni rahvamaja remonti tehtud vallavalitsuse eelarvest. Kuna rahvamaja on suur, jagub tööd esialgsetel hinnangutel aastani 2020 ja praegu on remoniraha allikaks arvestatud vaid vallavalitsuse eelarvet.
Mõningal määral on rahvamajale vajalikku mööblit saadud ka annetusena. Hetkel on käimas projekt „100 tooli rahvamajale“, mille kaudu kogutakse annetusi, et selle raha eest osta Vana-Vigala rahvamajale uued toolid.

Helerin Väronen / Foto: Juulija Kuum
Loe pikemalt 12. juuli Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare