-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSFCR Media/Rapla KK küsis naiskonna ülesandmiseks ajapikendust

FCR Media/Rapla KK küsis naiskonna ülesandmiseks ajapikendust

Siim Jõgis

Paar nädalat tagasi tuli avalikkuse ette teade, et möödunud hooajal Eesti meistriks kroonitud FCR Media/Rapla KK naiskond ei pruugi uuel hooajal jätkata. Naiskonna ülesandmise kuupäev oli 31. juulil, kuid seis on jätkuvalt segane.
Etteantud kuupäevaks FCR Media/Rapla KK naiskonda Eesti korvpalliliidule üles ei antud, vaid selle asemel küsiti ajapikendust. Korvpalliliit koguneb kolmapäeval, 2. augustil, et avaldust arutada.


Ajapikendust küsiti 24. augustini, kuid naiskonna mänedžeri Rando Reiningu sõnul on see kuupäev võetud selge varuga. Reining on enda sõnul nüüd optimistlikum kui mõned nädalad tagasi. Ta ütles, et praegu on kolm võimalikku partnerit, kellega koos edasiminemist arutada. Loetud päevad tagasi oli neid ainult üks.
“Asi on jäänud puhkuste tõttu venima. Raske on õigeid inimesi laua taha saada,” ütles Reining. Ta avaldas lootust, et kui korvpalliliit kolmapäeval tema taotluse ajapikenduseks rahuldab, on võimalik edasi üritada. Kui ajapikendust ei tule, on seis muidugi selge – naiste Eesti-Läti ühisliigas me Rapla esindust tuleval hooajal ei näe. “Praegu ei saa öelda, et me kindlasti ei jätka. Loodame jätkata Eesti-Läti ühisliiga ja Balti liiga tasemel,” ütles Reining.
FCR Media/Rapla KK liitus siinse korvpallipüramiidiga enne eelmise hooaja algust. Mängijad näitasid platsil häid sooritusi ja meelitasid sellega ka publiku saali. Eesti meistritiitliga tõid nad Raplasse esimese täiskasvanute tiitlivõidu korvpallis. Isegi veel suurem saavutus oli Balti liiga play-off’is pääs poolfinaali ning lõpuks võidetud hõbemedalid.
Segane seis naiskonna jätkamise osas on mõningane tagasilöök hiljutisele Rapla vallavolikogu otsusele nimetada Rapla korvpallipealinnaks. Ühe argumendina toodi välja just see, et siinne naiskond krooniti Eesti meistriks. See argument kaotab väärtust, kui tulevaks hooajaks üldse naiskonda välja panna ei suudeta.
Siiski oli Rando Reining optimistlik, et jõutakse kokkuleppele. Senise ühe asemel on nüüd ikkagi kolm võimalikku koostööpartnerit. Samuti oli ta optimistlik, et Eesti korvpalliliit annab kolmapäeval naiskonna ülesseadmiseks ajapikendust.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare