4.4 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
RSKa Lapimaalt medaleid

Ka Lapimaalt medaleid

Mihkel Laurist, Märjamaa spordiklubi.

Kolm Masters klassi võistlejat osales Ylitornios esi­mestel Euroopa meistrivõistlustel klassikalises lamades surumises. Esimesena tuli võistelda allakirjutanul ja juhatada teistele teed meda­liteni.
Läks hästi, sest juba teisel katsel õnnestus püstitada uus Eesti rekord 112,5 kg, mis jäigi parimaks tulemuseks ja andis selle ala superspetside järel pronksmedali.
Paari tunni pärast asusid medaleid püüdma M3 vanuseklassi mehed, kus esimesena võistlesid kergemad, siis teises grupis raskemad mehed. Esimeses grupis võistles -83 kg kehakaalus Mihkel Laas, kes püstitas samuti uue Eesti rekordi, surudes üles 130 kg kangi, kuid see andis temale siiski vaid neljanda koha. Üks osutus eespool seekord lihtsalt liigne olema, kuid selle mehe võimed on palju suuremad, kui tulemus väljendab!
Üle 120 kg kaaluvate meeste seas võitis pronksmedali tallinlane Raul Randmäe, kes surus seekord 150 kg. Reis oli pikk ja väsitav, mis kajastus kindlasti ka tulemustes, kuid 800 km valgustatud autoteid põhja, kivid, kaunid järved ja ime­line Tornio jõgi teekonna viimasel otsal saatjana, samuti uhke põhjapõder, kes meid kämpingus vastu võttis, oli elamus, mida mujalt ei leia. Lummavad mäed ja Rootsimaa teispool jõge olid nii kutsuvad, et sai ka seal enne kojusõitu ära käidud.
Sellega on aasta kaugematele suurvõistlustele edukas punkt pandud ja võib keskenduda kodustele jõuproovidele koos noortega.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare